ДЕЛОВИ НА ГРАДОТ СТРУМИЦА УШТЕ НЕМААТ СТРУЈА НИТУ ИНТЕРНЕТ, ГРАЃАНИТЕ СТАНУВААТ СЕ’ ПОНЕРВОЗНИ!

ноември 24, 2019

Веќе околу 3 ипол часа повеќе делови на градот Струмица уште немаат струја и интернет. Струмица Денес конечно доби информации од телефонскиот број поставен на ЕВН Македонија КЕЦ-Струмица дека се работи на дефектот кој настанал ненадејно. Нервозата пак кај струмичани станува се’ поголема.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: