ДА СПОДЕЛУВАМЕ СИТЕ И ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА СЕМЕЈСТВОТО ВАНГЕЛОВИ ОД СТРУМИЦА КОИ ГО ИЗГУБИЈА СВОЈОТ ДОМ ВО ПОЖАР!

септември 10, 2019

Знаеме секогаш да бидеме хумани, затоа да бидеме и овојпат и да им помогнеме на нашите сограѓани од Струмица, да им помогнеме на семејството Вангелови кои својот дом го изгубија во пожарот на улицата „Јајце“ пред една недела. Вангелови побараа помош од сите сограѓани да донираат и повторно објектот да го направат убаво место за живеење.

Донациите може да си извршите овде:

300037104863247 – Комерцијална Банка А.Д. Скопје.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: