strumica denes logo

ДА БЕШЕ ДЕНЕС МЕЃУ НАС ЌЕ ПОЛНЕШЕ 63 ГОДИНИ: ВЕСЕЛОТО МОМЧЕ ОД СТРУМИЧКИТЕ СОКАЦИ, ГИМНАЗИЈАЛЕЦОТ, ПРАВНИКОТ, ВЕРНИКОТ, СЕМЕЈНИОТ ЧОВЕК, ПРЕТСЕДАТЕЛОТ И ВЉУБЕНИКОТ ВО МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

јуни 25, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 25, 2019

Категории:

Струмица

Да беше денес меѓу нас ќе полнеше 63 години. Веселото момче од струмичките сокаци, гимназијалецот, правникот, верникот, семејниот човек, политичарот, заменик министерот, претседателот и вљубеникот во Македонија! Вечна слава…