strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: СОНОТ ЗА ПОДОБРО УТРО ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ ВО СТРУМИЦА ЌЕ СТАНЕ ЈАВЕ!

Автор:

Датум:

септември 17, 2021

Автор:

Датум:

септември 17, 2021

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ, НОСИТЕЛ НА СОВЕТНИЧКАТА ЛИСТА НА ВМРО-ДПМНЕ:

Почитувани мои струмичани,

Ми претставува огромна чест, задоволство и силна одговорност да се биде дел од советничката листа на ВМРО ДПМНЕ.
Сонот за подобро утро за сите граѓани, напредокот во сите општествени полиња е сон кој што ќе се стремиме да стане јаве.
Заедно со тимот предводен од

Идниот градоначалник Zan Drvosanov
Носител на листа Д-р Nikola Madzunkov

СТРУМИЦА ЗА СИТЕ ЛУЃЕ !