strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Костадинов објави филм за политичка промоција – Наместо султански да се однесува, потребно е да ја пушти инспекцијата на терен!

Автор:

Датум:

ноември 17, 2023

Автор:

Датум:

ноември 17, 2023

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Костадинов објави филм за политичка промоција❗

Дали тоа е политички циркус, невкусен ПР, или допирање на дното!?

Вака се однесуват политичари кога државата не функционира. Вака се однесуваат политичари во диктаторски режими❗

Имаат највисоко ниво на аерозагадувањето, наместо ветениот алпски воздух.❗

Социјалниот систем не функцонира и луѓето се оставени на улица❗

Градоначалникот Костадинов снима филм‼️

Со тоа ги пречекорува неговите овластувања. Утре тоа може да се случи и на граѓаните за новиот ГУП и за многу други работи❗

Наместо султански да се однесува, потребно е да ја пушти инспекцијата на теран и да ги санкционира аерозагадувачите, а социјалните служби да ги згрижат ваквите граѓани❗

Срамно и долно однесување‼️