Home

Perdormire
Струмица

Црвен крст-Струмица донираше облека и храна на 12 семејства од социјален карактер!

Home

Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Струмица во соработка со Општина Босилово, на 06.11.2019 година додели 12 пакети со прехрамбени артикли и 140 килограми облека на 12 семејства од социјален карактер – жители од општината Босилово. Донацијата беше обезбедена од традиционалните собирни акции за социјално – хуманитарна дејност на Црвен крст Струмица.