Perdormire
Струмица

ЧЕТВРТОК JACK DAWSON, ПЕТОК ЈАЛА БРАТ И БУБА КОРЕЛИ, САБОТА ЖАРЕ БЕРБЕР – „АВАТАР“ СО БОМБАСТИЧЕН ПРОДОЛЖЕН ПРАЗНИЧЕН ВИКЕНД ЗА СТРУМИЧАНИ!

🗣️ 🅰️ватарци, уште еден празничен продолжен викенд е пред нас, а тоа значи богата музичка програма и многу забава🕺💃.

❓Се прашувате што имаме спремно за вас? Епа вака ⤵️

🗓️ #четврток – #DjJACK & популарното #BalkanParty

🗓️ #петок – #JalaBrat & #BubaCorelli

🗓️ #сабота – #ЖареБербер & 🔞 +18Бенд

☎️ во рака и резервирајте 👇

👉 #резервации смс/вибер👇

📱Кате Атанасова-078/755-328

📱Горан – 078/284-978

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Панче Заев – 071/909-333

📱Христијан – 072/261-702

📱Симон Георгиев – 076/720-830

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!