ЦЕНТАРОТ НА СТРУМИЦА ДЕНЕСКА ШЕСТ ЧАСА БЕЗ СТРУЈА!

октомври 25, 2019

Како што објавија на официјалната страница н ЕВН, денеска во периодот од 08:00 до 14:00 часот поради работа за подобрување на квалитетот во снабдувањето со струја, без електрична енергија ќе остане поголем дел од центарот во Струмица односно улиците, „Ленинова“, дел од „Маршал Тито“, дел од „Братсво Единство“, „Васил Сурчев“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: