Home

Perdormire
Струмица

Bu Coffee-Coffee To GO утре го слави својот трет роденден – Од секое испиено кафе ќе се донира по 20 денари!

Home

Bu Coffee-Coffee To GO утре слави три години од своето постоење. Тие роденденот го посветуваат на нашата мала сограѓанка Нина на која и се потребни финансии за нејзино понатамошно лекување. Бидејќи нашата Нина има потреба од сите нас, од секое испиено кафе ќе донираме по 20денари.

Од 12:00 до 14:00 со нас ќе бидат Дуката& Џејмс (unplugged)

ЦЕЛ ДЕН РОДЕНДЕН, ЦЕЛ ДЕН ЗА НИНА!

…СРЕДА СЛАВИМЕ 3 ГОДИНИ!…роденденот го посветуваме на нашата мала сограѓанка НИНА! ❤️Бидејќи нашата Нина има потреба од сите нас, од секое испиено кафе ќе донираме по 20денари…. од 12:00 до 14:00 со нас ќе бидат Дуката& Џејмс (unplugged)ЦЕЛ ДЕН РОДЕНДЕН, ЦЕЛ ДЕН ЗА НИНА!

Posted by Bu Coffee-Coffee To GO on Monday, 26 November 2018