Perdormire
Струмица

БРАВООО: ТРАЈЧЕ КОЈ ГО ФАТИ КРСТОТ ВО СТРУМИЦА, ДЕЛ ОД СОБРАНИТЕ ПАРИ ГИ ДОНИРАШЕ ЗА ВАСКО ИВАНОВ!

Струмичанецот Трајче Серафимовски кој го фати крстот во Струмица на Водици, дел од собраните пари ги донираше за Васко Иванов и ја покажа својата хуманост.

Инаку, на Васко потребно е повторно да му се направи операција со рехалибитација и целосен третман на коленото во приватна клиничка болница Аџибадем Систина.

ДИЈАГНОЗА: М23.9 – Внатрешно нарушување на коленото, неиспицифирано – Dg-St. post arthroscopiam genus lat.dext Laesio menici bill. Ruptura ACLK genus lat.dext

Потребната сума за лекување е 196.000 илјади денари.