strumica denes logo

БРАВО ЗА „КОМУНАЛЕЦ“: Акција за чистење на приодите и излезите од градот!

Автор:

Датум:

јули 4, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 4, 2019

Категории:

Струмица

Екипи од Екипи од оделенијата „Комунална Хигиена“ и „Градско Зеленило“ при ЈПКД “Комуналец “денес работеа на локации на влезот и излезот на Струмица. Од фабриката „Еленица“ па се до влезот на градот се чистеа банкините на патот од високата трева, како и грмушките кои понекогаш им пречат на учесниците во сообраќајот.