БРАВО: Отсега на банкоматите на Комерцијална банка во Струмица можете да подигнете и банкноти од 100 денари!

октомври 2, 2019

Земете точно колку што ви треба!

Отсега на банкоматите на Комерцијална банка можете да подигнете и банкноти од 💯 денари.

За почеток банкнотите од 100 денари ќе бидат достапни на следните банкомати: во Скопје во ТЦ Рамстор, ТЦ Скопје Сити Мол, ТЦ Капитол и експозитурите ГТЦ и Ѓорче Петров; низ Републиката на банкоматите поставени во филијалите Охрид, Прилеп, Штип и Струмица.

Очекувајте во иднина оваа услуга да биде достапна и на други банкомати.

Ваша, Комерцијална банка.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ