БРАВО: МАКЕДОНКА И СЛОБОДАН ПАРИТЕ КОИ ИМ БИЛЕ ЗА ЦВЕЌЕ И БОНБОНИ ЗА НИВНАТА СВАДБА, ГИ ДОНИРАЛЕ НА СТРУМИЧАНЕЦОТ НИКОЛА НОВОСЕЛСКИ!

јануари 1, 2020

Младенците Македонка и Слободан, парите кои им биле наменети за цвеќе и бонбони за нивната свадба ги донирале на струмичанецот Никола Новоселски! Ова е гест кој ретко може да се види во денешно време! Тие донираа околу 30.000 денари, а мајката на Новоселски на својот фејсбук профил напиша дека е многу благодарна на овие млади луѓе што се сетиле на нејзниот син. Нека служат за пример, браво!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: