БРАВО: Фондација „Елеуса“ донираше клавинова на талентирано дете чии родители не можеа да си дозволат ваков трошок!

август 26, 2022

Фондација Елеуса постои за да им помогне и на најмладите, на талентираните и вредни деца. Деновиве Фондација Елеуса, по препорака и по молба на музичките педагози и наставници, донираше клавинова на едно исклучително талентирано дете, чии родители не можеа да си дозволат ваков трошок за усовршување на своето дете.

Му посакуваме многу успеси.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: