БОЖИЌНО ЗАБАВНО ИЗДАНИЕ НА „СЕ ИЛИ НЕШТО“ СО СТРУМИЧАНЕЦОТ ТРАЈЧЕ ДЕЛЕВ – ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ ОСВОИ!

јануари 7, 2020

Струмичанецот Трајче Делев денеска учествуваше во Божиќното издание на „Се или нешто“ со Лила Филиповски и освои 20.000 илјади денари. Иако среќата не го злужеше најдобро, ова со сигурност беше една од најинтересните емисии досега! Честитки Трајче.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: