strumica denes logo

БОЈАНА МИТРОВА ДОБИТНИЧКА НА АПАРАТОТ ЗА МЕРЕЊЕ НА ШЕЌЕР ВО КРВТА

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Струмица

ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА компјутерски по случаен избор ја награди струмичанката Бојана Митрова со апарат за мерење на шеќер во крвта. Во иднина следува уште една наградна игра. Честитки до Бојана.