БОГ Е НА ЗЕМЈАТА, ХРИСТОС СЕ РОДИ: СТРУМИЧАНИ ВО ВИТЛЕЕМ ПОДАРИЈА ПЕШТЕРА СО РОЖДЕНСТВОТО НА ИСУС!

јануари 7, 2020

Бог е на земјата, Христос се Роди! Во чест на најголемиот Христијански празник-Божиќ, група струмичани подарија Пештера со Рожденството на Богомладенецот Исус Христос во Витлеем. Дар од нив, но и од целата наша Татковина МАКЕДОНИЈА! Во поклоничката група имаше и поклоноци од Штип и Битола!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: