Perdormire
Струмица

„БЕТОВЕНОВА“ КОНЕЧНО ВО ВТОРНИК ЌЕ ДОБИЕ ВТОР СЛОЈ АСФАЛТ!

Продолжува реализацијата на планираните активности во овој период.Вчера завршија подготвителните активности, а во вторник ќе биде ставен втор слој асфалт на улицата ,,Бетовенова” во Струмица.