strumica denes logo

АСФАЛТИРАНА НОВА УЛИЦА ВО СВИДОВИЦА!

Автор:

Датум:

мај 12, 2024

Автор:

Датум:

мај 12, 2024

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Струмица се сака со дела и продолжуваме да ги создаваме за доброто на сите граѓани.

Денеска градежната офанзива продолжи во населеното место Свидовица со асфалтирање на нова улица којашто беше приоритет за граѓаните.

Во ова населено место заврши и поставувањето ограда на спортското игралиште.

Продолжуваме уште посилно…