strumica denes logo

(АНКЕТА) ДАЛИ МОТОРИТЕ НАВЕЧЕР ИМ ПРЕЧАТ НА СТРУМИЧАНИ?

Автор:

Датум:

јули 9, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 9, 2019

Категории:

Струмица
????????????????????????????????????

Струмичани деновиве се жалат од преголемата врева која ја прават моторите во Струмица, особено во вечерните часови. Тие велат дека покрај вревата, некогаш улиците знаат да бидат и небезбедни поради брзината која е поголема од дозволеното. Струмичката полиција деновиве презема големи мерки за казнување на истите, а исто така и се одзимаат и возачки дозволи.