ANIMAL LOVERS-СТРУМИЦА: ПОТРЕБНА НИ Е ХРАНА ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ ВО СТРУМИЦА!

декември 17, 2019

АNIMAL LOVERS-СТРУМИЦА:
Пријатели, повторно ни треба помош!

Сакаме да се заблагодариме на Adient, st.George кои ни донираат храна која останува и млекара Јока, од каде кучињата ги почастуваме со сурутка.

Но, за жал не е доволно ни тоа.
Имаме огромна потреба од сува храна, немаат ни зрнце веќе два дена!

Доколку можете на било кој начин да пoмогнете Ве молиме контактирајте ја Наталија на 076 201 031 или Маја на 078 413 554

Може да донирате на нашата трансакциска сметка 29000000192732 (ТТК Банка) со назнака: За храна.

Ви благодариме!
…………………………….
Dear friends, we will your support again!

We would like to help all of the firms who are helping us by donating food that remains.

Sadly that’s not enough, we will need dry food as soon as possible, they have zero left!

If anyone wants to help us by donating please use the information below:
Macedonian transaction: 29000000192732
Beneficiary: ZZZH ANIMAL LAVERS STRUMICA
Beneficiaries Bank: TTK BANKA A.D Skopje
IBAN: MK07290722000007028
SWIFT CODE: TTXBMK2X

PayPal: evicapiperevska@yahoo.com

Or if you can send us food we will be more than happy!

Many thanks!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ