АНГЕЛА ВИТАНОВА Е НОВАТА ГРАДОНАЧАЛНИЧКА НА ЕДЕН ДЕН ВО СТРУМИЦА!

август 8, 2022

Ангела Витанова новата градоначалничка на еден ден на Струмица. Давам гаранција дека Струмица е во сигурни раце, објави градоначалникот на општина Струмица, Коста Костадинов.

“Municipality takeover – Mayor for a day” е програма на EUROPE HOUSE – STRUMICA каде што младите ќе имаат можност да бидат директно влучени во работата на институциите и ќе ја имаат шансата да даваат препораки и предлози за подобри и поинклузивни програми и активности за сите млади во заедницата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: