Home

Perdormire
Струмица

АМАР ГИЛЕ ОВАА САБОТА ВО СЕЛЕКТ ВО СТРУМИЦА!

Home

Дами и господа со особена чест и задоволство на 9 ноември Сабота ви го најавуваме еден од најдобрите поп-фолк пејачи на балканот #Amar #Gile. Со неговите познати хитови кои нема да ве остават рамнодушни до раните утрински часови.

Затоа не размислувајте многу и резервирајте на време:
Драги Митров 078-805-252
Младен Василев 077-679-767
Стефан Тодоров 077-768-393
Полина Гуцева 075-374-079