strumica denes logo

АДИЕНТ АУТОМОТИВ – СТРУМИЦА ПОСТАВИ НОВИ ПОСТОЈКИ ВО СТРУМИЦА И ВАСИЛЕВО

Автор:

Датум:

октомври 21, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 21, 2022

Категории:

Струмица

АДИЕНТ АУТОМОТИВ – СТРУМИЦА:

🚌 Денес поставивме нови постојки на местата каде нашите колеги го чекаат организираниот превоз до нашата фабрика во општините Струмица и Василево.
Се разбира, освен нашите колеги, автобуските постојки се отворени и ќе ги користат сите граѓани. Веруваме дека новите постојки ќе им овозможат удобно и безбедно чекање на организираниот превоз на нашите вработени и ќе ги потсетуваат граѓаните од овие заедници дека Адиент се грижи за безбедна и здрава околина.