ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КОД ИНЖЕНЕРИНГ ВРАБОТУВА МАГАЦИОНЕР-ПРОДАВАЧ!

февруари 29, 2024

Струмичката компанија КОД ИНЖЕНЕРИНГ вработува МАГАЦИОНЕР-ПРОДАВАЧ. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 310 389

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ