Home

Perdormire
Реклама Струмица

„ВАМЕТАЛ“-СТРУМИЦА РАСПОЛАГА СО ГОЛЕМ АСОРТИМАН НА ПРОИЗВОДИ ОД СКЛАД – СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ, МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ И РЕБРУВАНИ ЛИМОВИ!

Home

„ВАМЕТАЛ“ ДООЕЛ-СТРУМИЦА располага со голем асортиман на производи од СКЛАД, со можност за ПОДИГАЊЕ ВЕДНАШ:

– СЕНДВИЧ ПАНЕЛИ ( КРОВНИ, ФАСАДНИ И ФРИГО) ВО СИТЕ ДЕБЕЛИНИ И БОИ.

 

– МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ ВО СИТЕ ДИМЕНЗИИ И ДЕБЕЛИНИ.

– ЛИМАРСКА ГАЛАТЕРИЈА ( ОЛУЦИ, РЕБРУВАНИ И РАМНИ ЛИМОВИ, ОБВИВКИ И ДР.) ВО ШИРОК СПЕКТАР НА БОИ, СО СТАНДАРДНИ ДИМЕНЗИИ/ОБЛИЦИ ПО НАРАЧКА.

„ВАМЕТАЛ“ НУДИ И КОМПЛЕТНА ИЗВЕДБА НА ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКИ (МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ И ПОКРИВАЧКИ РАБОТИ) НА ПРИНЦИПОТ КЛУЧ НА РАКА.

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: 034/329-284 и 078 444 222

Во продолжение погледнете ја целосната фотогалерија: