strumica denes logo

ОГЛАС: ВАМЕТАЛ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ИНЖЕНЕР/ТЕХНИЧАР ВО ОБЛАСТА НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ И ЛИМАРСКИ РАБОТИ СО И БЕЗ ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

април 27, 2024

Автор:

Датум:

април 27, 2024

„ВАМЕТАЛ” – Струмица вработува инженер/техничар во областа на метални конструкции и лимарски работи со или без работно искуство!

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на телефноските броеви: 034/329-284 или 078/444-222