ЗЛАТНА КОПАЧКА ВРАБОТУВА ОПЕРАТОРИ ВО СТРУМИЦА И НОВО СЕЛО: ОДЛИЧНИ МЕСЕЧНИ ПРИМАЊА И БОНУСИ!

септември 7, 2022

СЕ ВРАБОТУВААТ ОПЕРАТОРИ ВО СТРУМИЦА И НОВО СЕЛО!

Златна Копачка ви нуди:

– Конкурентни месечни примања и бонуси
– Точно дефинирани работни обврски
– Транспарентна соработка со вработени
– Тим билдинг настани
– Посета на обуки и семинари

Аплицирај на: 078 454 622 или на следниот мејл hr@zlatnakopacka.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: