ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО: СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ И ТАПАЦЕРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

декември 16, 2023

Струмичката компанија ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД вработува:

– ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО
– ТАПАЦЕРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО

Редовни и одлични месечни примања. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 766 963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: