ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД ВРАБОТУВА ОПШТИ РАБОТНИЦИ И ТАПАЦЕРИ НА МЕБЕЛ – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

април 12, 2023

ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД – СТРУМИЦА вработува ОПШТИ РАБОТНИЦИ И ТАПАЦЕРИ НА МЕБЕЛ.

– РЕДОВНИ И ОДЛИЧНИ МЕСЕЧНИ ПРИМАЊА
– ПРИЈАТНА РАБОТНА АТМОСФЕРА

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 766 963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ