Home

Perdormire
Струмица

ВИ БЛАГОДАРИМЕ: ВО ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ, СТРУМИЦА ДЕНЕС ЈА ПОСЕТИЛЕ РЕКОРДНИ МИЛИОН ИПОЛ ЧИТАТЕЛИ!

Home

Рекордна посетеност на Струмица Денес портал во месец јануари и февруари. Во јануари Струмица Денес го посетиле вкупно 797,999 читатели, додека во февруари 664,974 или вкупно близу еден ипол милион читатели за два месеци. Ви благодариме на огромната и секојдневната поддршка! Следуваат многу, многу новости и изненадувања набргу!