Современи ортодонтски апарати со 25 годишно работно искуство во ПЗУ Д-р Марина Абрашева!

март 21, 2019

Доколку имате проблем со положбата на забите во устата тимот на ПЗУ Д-р Марина Абрашева го има решението за вашиот проблем.Со поставување на ортодонтски апарат вашите заби ќе бидат поставени во соодветна позиција за да ги извршуваат функциите на џвакање и смеење . Во зависност од аномалијата , специјалист ортодонт ќе ве советува која техника ќе биде посоодветна за решавање на вашиот случај.

Се работи со два вида на ортодонтски техники. Straight wire (основна) и Damon техника.

DAMON е уникатна техника која што се разликува од традиционалниот ортодонтски третман со тоа што НЕ БАРА ВАДЕЊЕ НА ЗДРАВИ ЗАБИ , третманот трае пократко , а болката во забите е сведена на минимум.

Закажете термин за консултација на :

Facebook страна https://www.facebook.com/marinaabraseva/

Тел за контакт: 078/346-642 ; 034/552-260

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: