strumica denes logo

ПРИКАЗНА СО СРЕЌЕН КРАЈ: ФАНКА И ЈОНЧЕ СЕ ПРВИТЕ КОИ ИЗЛЕГОА ОД ЗАВОДОТ ЗА РЕХАЛИБИТАЦИЈА БАЊА БАНСКО И ЗАЕДНО ЖИВЕАТ ВО СЕМЕЈНА КУЌА!

Автор:

Датум:

јули 13, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 13, 2019

Категории:

Струмица

МИЛА ЦАРОВСКА:

Самостојни и заљубени ❤️
Фанка и Јонче се првите кои излегоа од Заводот за рехабилитација Бања Банско. Живеат во семејна куќа, а за полесно секојдневие им обезбедивме личен асиситент. Во следниот период Заводот треба да го напуштат уште 7 возрасни лица, за кои обезбедивме сместување и секојдневна асистенција. Истовремено се прават подготовки за преселба на сите 7 деца под 18 годишна возраст од Бања Банско во групен дом во заедницата. #СеГрижиме