strumica denes logo

Општина Струмица ќе потроши 125 илјади евра за привремени вработувања

Автор:

Датум:

април 14, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 14, 2018

Категории:

Струмица

Општина Струмица објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на услуги од Агенција за привремени вработувања.

Според објавата на Бирото за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 7.700.000 денари или 125 илјади евра без ДДВ во период од 12 месеци.

Целата набавка може да ја видите ТУКА.