strumica denes logo

ОГЛАС: НАЈК ПРОМ ДООЕЛ С.ДАБИЛЕ – СТРУМИЦА СКЛОПУВАЧ/СОСТАВУВАЧ НА МАШИНИ, ПОМОШНИК МЕХАНИЧАР И ВОЗАЧ ЗА ДОСТАВА СО „Ц“ КАТЕГОРИЈА!

Автор:

Датум:

април 2, 2024

Автор:

Датум:

април 2, 2024

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ со седиште во с.Дабиле -Струмица, има потреба од вработување на три лица на следните позиции:

1. Склопувач/составувач на машини

2. Помошник механичар, предност со работно искуство

3. Возач за достава на територијата на Македонија со Ц категорија.

Сите заинтересирани кандидати може да се обратат во просториите на Најк Пром ДООЕЛ во с.Дабиле, да се јават на телефонскиот број 075 468 451 или пуштете маил на najkprom@live.com