НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: СЛАТКАРНИЦА „БИСЕР“ ВРАБОТУВА МАЈСТОРИ, РАБОТНИЧКИ ЗА ПРОДАЖБА НА СЛАТКИ И ПОМОШНИЦИ ЗА ПРИЗВОДСТВО НА СЛАТКИ И ТОРТИ!

септември 4, 2021

Слаткарница „БИСЕР“ во новиот објект вработува работници за:

– МАЈСТОРИ
– ПОМОШНИЦИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СЛАТКИ И ТОРТИ

 -РАБОТНИЧКИ ЗА ПРОДАЖБА НА СЛАТКИ

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на следниот телефонски број: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: