Perdormire
Струмица

НАШАТА УБАВИНА БЕЛАСИЦА ЈА ПОСЕТИЈА ОКОЛУ 200 УЧЕСНИЦИ ВО СКЛОП НА ЧЕТВРТОТО ИЗДАНИЕ НА „МИСТЕРИИТЕ НА БЕЛАСИЦА“

Home

Викенд на преубавата Беласица на четвртото издание на „Мистериите на Беласица“. Околу 200 учесници изминатите два дена ги истражуваа убавините на планината преку пешачка и велосипедска тура. Сликите доловуваат мал дел од глетката на врвот „Тумба“ и живописната природа кај планинарскиот дом „Шарена чешма“. Се гледаме и следната година!