Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НЕЗАМЕНЛИВИ И НАЈДОБРИ: „МАЧУК“-ПАРФИМЕРИЈА „ДИОР“ 27 ГОДИНИ МЕЃУ СТРУМИЧАНИ!

Home

Докажан квалитет, пристапни цени, одлична услуга! 27 години „Мачук“-парфимерија „Диор“ меѓу струмичани. Кога и да ни било потребно мирис кој го посакуваме во моментот без разлика дали се работи за подарок или пак за самите нас, „Мачук“-парфимерија „Диор“ е местото каде секогаш се упатуваме. Мирисот останува во мислите, изгледот во сеќавање, чувството е во оригиналот, а оригиналот пак е во „Диор“. Тие располагаат со повеќето светски познати брендови на парфеми, а покрај нив во „Мачук“-парфимерија „Диор“ може да пронајдете ташни, бижутерија, машки и женски новчаници, куфери. „Мачук“-парфимерија „Диор“ се наоѓаат  на старата струмичка чаршија во близина на Собранието на општина Струмица. Тимот на Струмица Денес им посакува уште поголеми успеси во иднина! Во продолжение погледнете дел од фотографиите: