(ФОТОГАЛЕРИЈА) CUSTOM CHOPPERS ОД СТРУМИЦА, ВЉУБЕНИЦИ ВО МОТОРИТЕ КОИ ЈА РАЗВИВААТ МОТОКУЛТУРАТА!

јуни 9, 2019

Custom choppers:
Ние сме MK”Custom choppers” , струмичкi мото клуб која во моментов има десет члена. Препознатливи сме по нашата организираност, дисциплираност, меѓусебното пријателство и свежиот дух. Наша цел е да привлечеме нови членови кои поседуваат чопер мотори и исто така да стекнеме пријателства со други вакви клубови од нашата држава па и пошироко. За нас е важно да покажеме култура на возење и да бидеме пример за другите учесници во сообраќајот. Отворени сме за соработка со сите мото клубови со цел организирање на разни собири и манифестации од хуманитарен карактер и да покажеме дека и ние зависниците од адреналин сме луѓе кои умеат и сакат да помагаат.

КОНТАКТ: Цветан Димитриев (Со кликнување на следниот ЛИНК може да се информирате повеќе)

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: