strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

февруари 10, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 10, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Бензинска станица во Струмица има потреба од повеќе лица за работа. Почетната плата е 20.000 денари.

Сите оние кои се заинтересирани, може да се јават на следниот телефонски број: 070 279 881