strumica denes logo

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕН НОВ АТРАКТИВЕН БУТИК ЗА СВЕЧЕНИ ФУСТАНИ СО ТУРСКИ МОДЕЛИ ВО „ГЛОБАЛ“

Автор:

Датум:

мај 8, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 8, 2019

Категории:

Струмица

Ново во Струмица! „Нихан“ е новиот бутик за свечени фустани со турски модели во сите бои и сите величини од 36 до 60. „Нихан“ се наоѓа во „Глобал“ веднаш наспроти познатиот современ салон за венчаници „Миa wedding“. Посетете го и уверете се зошто е посебен и зошто се разликува од останатите!