ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ БОЖИЌ, „ЗДРАВЕЦ“ МАРКЕТИ НА МАРИЈА МИШОВА КОЈА НА СВЕТ ДОНЕСЕ 4.500 БЕБИЊА И ДОДЕЛИЈА ВАУЧЕР – 12 МЕСЕЦИ ПО 9.250 ДЕНАРИ!

јануари 4, 2020

По повод Големиот Христијански Празник Божиќ (Раѓањето Христово),Здравец Маркети имаше чест да и додели признание на Госпоѓата која помогнала да дојдат на свет 4500 бебиња,од кои 165 само во изминатата година.Госпоѓата Марија Мишова беше предложена од целиот гинеколошко акушерски тим и од многу родилки како акушерка која секогаш се издвојувала по својот хуман,човечки и мајчински пристап кон пациентките.Во разговорот со неа екипата на Здравец Маркети беше посебно среќна што лично се увери дека горенаведеното е точно.СЕКОЈА ЧЕСТ ТЕТКА МАРЕ!!!

Освен признанието од страна на сопствениците на Здравец Маркети и во име на сите граѓани на Општина Струмица,на Госпоѓа Марија и е доделен ваучер (трговска стока) од Маркетите Здравец во вредност од една минимална пензија (9250ден) во времетраење од една година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: