strumica denes logo

(ФОТО) МОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“ СО ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА: „ЏОКАНОВ“ ВИ НУДИ БЕСПЛАТНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ЦЕЛОДНЕВНО СНИМАЊЕ ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЈНИ И СВЕЧЕНИ ВЕСЕЛБИ!

Автор:

Датум:

септември 13, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 13, 2019

Категории:

Струмица

Мотел и ресторан „Џоканов“ со ексклузивна понуда за вашите семејни веселби. „Џоканов“ нуди комплетно осветлување со различни ефекти и НАЈНОВО во нашиот град е тоа што тие нудат бесплатно професионално снимање на вашите веселби! „Џоканов“ само оваа лето имаше повеќе од 40 веселби што сведочеа дека квалитетот на самиот ресторан е навистина голем. Капацитетот е до 600 гости, самиот ресторан располага и со сопствен паркинг. Мотел и ресторан „Џоканов“ е навистина нешто поразлично од сите останати. Повелете и посетете го.

КОНТАКТ: 076 253 444