Home

Perdormire
Струмица

ОВА СЕ ДОБИТНИЦИТЕ ОД НАГРАДНИТЕ ИГРИ НА „ТЕОРИЈА НА ЗАГОВОР“, ТРИ ВЕЧЕРНИ ФУСТАНИ ОД „МИА“ И ДВЕ КАРТИ ЗА ПРОСЛАВА НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ ВО „ЏОКАНОВ“

Home

Тимот на Струмица Денес по случаен избор ги одбра добитниците од наградните игри за романот „Теорија на Заговор“, три вечерни фустани кои ги доделува бутик „Миа“ и две карти за прослава на новогодишната ноќ во „Џоканов“.

ДОБИТНИЦИ НА „ТЕОРИЈА НА ЗАГОВОР“: Дијана Тасева, Верица Миновска, Вероника Коцева.

ДОБИТНИЦИ НА ТРИ ВЕЧЕРНИ ФУСТАНИ ОД БУТИК „МИА“: Тања Костадиновска Ѓоргиева, Даниела Тумбова, Ивана Михаилова.

ДОБИТНИЦИ НА ДВЕ КАРТИ ЗА ПРОСЛАВА НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ ВО „ЏОКАНОВ“: Цеце Крумова.

Сите добитници ќе бидат дополнително исконтактирани за подигање на наградите.