strumica denes logo

„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА – ПРЕДНОСТ ИМААТ КАНДИДАТИТЕ СО ПОЛОЖЕНА *А* КАТЕГОРИЈА (МОТОР) !

Автор:

Датум:

септември 6, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 6, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

„КОНЦЕПТ“ во Струмица вработува на следниве позиции:

– ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА

ПРЕДНОСТ ИМААТ КАНДИДАТИТЕ СО ПОЛОЖЕНА А КАТЕГОРИЈА!

Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број:075 347 502