Home

Perdormire
Струмица

ОД 2 ДО 4 ОКТОМВРИ ВО КАФЕ БАР „НАГОРЕ“ ВО СТРУМИЦА: ПАЗАР, МЕСТО КАДЕ ЌЕ НАЈДЕТЕ И ТОА ШТО НЕ СТЕ ГО БАРАЛЕ, МЕСТО КАДЕ МОЖЕ ДА ЗАМЕНИТЕ ЕДЕН ПРОИЗВОД ЗА ДРУГ!

Home

Пазарот е место каде ќе најдеш и тоа што не си го барал, каде можеш да замениш еден производ за друг. Во таа насока и нашиот пазар се стреми да обедини повеќе творци, дизајнери, уметници, селекционери на винили, нова уникатна и втора рака винтиџ облека.

Изложувачи којшто го потврдиле своето присуство.

Arapovaarts

Sherry’s

PodariMe

NakeDesign

Concept Store 38

Kiskinov

S.N. Murals

Ljubomir

Marcy’s handmade

Staycdesign

Simplycated

Little Wonders

Jasmina Garvanlieva
______________________________

Петок

21:00

Pi 3.14 & Vpj (guitar,blues)

Сабота

15:00

Boyan Hadji (BehindTheTwilight)

21:00

Denny Trajkov (Mosaik Kolelktif)

Недела

21:00

Ljubomir (acoustic quitar)

 

Ако се пронаоѓате во нашата концепција за пазар, имате желба да се вклучите или просто имате некој прашања не се двоумете да го направете. samonagore@gmail.com или во кафе-бар наГоре

Повеќе информации наскоро….