Home

Perdormire
Струмица

2 дена до големиот протест во Недела,18 ноември – Организирани автобуси и од Струмица!

Home

Движењето #Бојкотирам уставни измени за неделниот протест најавен за 18 часот, обезбеди автобуси за превоз на заинтересираните граѓани од сите градови на Република Македонија и порача: „Ако си против промена на името и уставот на Република #Македонија ќе бидеш таму“. Тргнувањето од Струмица за Скопје ќе биде во 15:00 часот пред „Тинекс“.