Home

Perdormire
Струмица

ИТНО ВРАБОТУВАЊЕ: „ГРАНД“ КАЗИНО ВРАБОТУВА КАСИЕРКИ И СЛОТ АТЕНДАНТКИ-УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Home

„ГРАНД“ казино во Струмица вработува касиерки и слот атендантки! Доколку сакате стабилна работна средина и стимулативна плата, аплицирајте на: 070/253-177.