ПЛАТА ОДЛИЧНА СО БОНУСИ: МАРТИ ХИГИЕНА ИМА ПОТРЕБА ОД ХИГИЕНИЧАРКИ И ОПШТ РАБОТНИК ВО СТРУМИЦА!

декември 24, 2022

Струмичката компанија МАРТИ ХИГИЕНА има потреба од хигиеничарки и општ работник. Сите оние кои се заинтересирани за условите и подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 314 801.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: