ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА И РАДОВИШ: СЕ БАРААТ ДИСПЕЧЕРИ ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА – ПОТРЕБНО Е ВИСОКО НИВО НА ЗБОРУВАЊЕ И КОМУНИКАЦИЈА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

март 14, 2024

American Express Freight INC вработува ДИСПЕЧЕРИ за работа во канцеларија со локации во Радовиш и Струмица. Потребно е одлично познавање на Англискиот јазик (комуникација и пишување).

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на: axf.recruiting@gmail.com или на вибер бројот: +1240-529-4321

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ